Daarnaast is natuurlijk ook iedereen welkom die nieuwe vriendjes en vriendinnetjes wil maken, en net zo nieuwsgierig naar Scouting. Kom dan op 9 juni, geheel vrijblijvend, langs en doe mee!

Aanmelden is niet nodig. We beginnen om:

• 10:00 uur voor de welpen (meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar)
  • 10:00 uur voor de scouts (meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar),/li>
  • 12:30 uur voor de bevers (meisjes en jongens van 4+ tot 7 jaar)
  • 15:30 kan je komen kijken bij de explorers (meisjes en jongens van 14 tot 18 jaar)

Nog vragen? Stuur even een e-mail aan info [@] scoutingtono.nl of bel 06-42506931.

Welkom

Je bent van harte welkom. Voor je ouder(s)/verzorger(s) staat er koffie of thee klaar en ze kunnen alle vragen stellen die zij hebben.

Aanmelden is niet nodig! Maar als je toch een emailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen wij een dag tevoren nog even een herinnerings-email. Handig toch? En weten onze vrijwilligers op hoeveel kinderen we kunnen rekenen*.

* = Wij gaan zuinig met uw gegevens op, staan ze niet af, gaan niet spammen en verwijderen uw mailadres als uw kind niet komt.