titel39.jpg

Op avontuur in de jungle

7 tot 11-jarigen

Hallo, ik ben Kim. Ik ben geen welp, maar ik zeg hier wel iets om even de css voor deze tekstballon te kunnen ontwikkelen. Hier komt dus nog veel meer tekst. Het gaat nu niet om de inhoud, en ook niet om het plaatje, maar om de vraag of het concept haalbaar is. Geen bla bla, maar inhoudelijke sterke text, zo is de bedoeling.

Vrijblijvend kennismaken

Eens kennis komen maken is altijd mogelijk. De opkomsten van de Glimwormpjeskring zijn normaal op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00. De eerste drie opkomsten zijn altijd kennismakings-opkomsten. Pas na deze drie opkomsten hoeft uw kind te beslissen. En dat hij of zij dan maar al te graag lid wil worden, daar hebben we alle vertrouwen in. U kunt gewoon iedere zaterdag even binnen lopen met uw kind, en uw kind kan direct meespelen. Het gebeurt echter een enkel keer, dat de bijeenkomst niet in ons eigen groepshuis is. Om een teleurstelling te voorkomen, kunt u ook vooraf even laten weten dat u komt. Bel hiervoor even met iemand van de leiding, of vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend meedoen

Elk kind is van harte welkom om drie weken lang, vrijblijvend, te komen kijken en lekker mee te doen. Wilt u uw kind opgeven om ook vrijblijvend kennis te komen maken? Geef uw kind hieronder op om gratis drie weken mee te doen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons, wij gaan hier voorzichtig mee om.

Powered by BreezingForms